Златка Димитрова се довери на Кирил Танев за постигане на съвършена фигура

През последните 2 месеца Златка Димитрова показва страхотни резултати във фитнес залата, като все пак е успяла да запази баланса и да не предозира с правенето на мускули за сметка на женствените ѝ форми.

Златка тренира усилено с един от най-добрите инструктори в нашата платформа – Кирил Танев!

Днес ще разкрием специално за вас каква е нейната диета и какви тренировки изпълнява.

Специално за GRIFA, Кирил Танев споделя примерното ѝ меню, както и тренировъчния режим.

“От 2 месеца работим със Златка Димитрова, като целта ни е да подобрим нейната форма. Много хора си мислят, че е лесно да се работи с човек, който вече тренира и има добра основа. Това е и така и не точно така. Лесно е, когато човекът е дисциплиниран и има опит с режимите, храненето по час и по грам, както и с основните правила. Хубаво е, когато човекът е тренирал и е наясно какво му предстои. Но е доста трудно да предизвикаш ефекта “уау” за кратко, тъй като тялото вече е стигнало едно високо ниво и усилията да се достигне още по-високо ниво съответно са още по-големи.

В нашия случай със Златка Димитрова търсим оптимален баланс между чисто и лесно за приготвяне хранене, кратки, но интензивни тренировки и балансирано кардио. Хранителни добавки, които да поддържат тонуса, енергията и да подобряват формата.”

Примерен хранителен ден на Златка Димитрова:

Закуска:

5 белтъка, 1 жълтъка + 1 грейпфурт

Обяд:

120 гр пилешко / пуешко филе + 130 гр картофи + зеленчуци

Следобед:

5 белтъка,  1 жълтък + 5 оризовки + зеленчуци

Вечеря:

150 гр риба или телешко месо + зеленчуци + 1/2 авокадо

 

Преди сън:

1 зелена ябълка

 

Преди Тренировка:

Л-Карнитин, Аминокиселини

 

След Тренировка:

1 доза Суроватъчен протеин + 40 гр овесени ядки

 

Вода: 3 литра на ден

Сол: На всяко хранене

 

* Един – два пъти седмично не е проблем да се включи “мръсно” хранене по избор.

* След по-тежките тренировки добавяме по 1 банан с протеиновия шейк

Самото хранене е направено да е лесно за изпълнение, храните могат да се набавят и в движение. Разнообразяват се с различни подправки и гарнитури. Всички хранителни добваки, които Злати приема са от магазин Красиви тела.

 

Кирил Танев споделя, че този хранителен режим е изготвен строго индивидуално спрямо нуждите и целите на Златка Димитрова, като е съобразен с нейното ежедневие, тренировки и метаболизъм. Той не е подходящ за всеки и не всеки ще получи подобни на нейните резултати. Ако желаете да ви бъде изготвен индивидуален режим съобразен с вашите цели и нужди, обърнете се към Кирил Танев.