Златка Димитрова ни разкирва тайните за перфектната си визия!

Здравей Злати, за нас ще бъде удоволствие да споделиш някой от твоите „тайни“ за перфектна визия – физическа форма, коса, кожа, маникюр, облекло. Сигурно не е лесно.

Относително! Един би казал, че му коства супер много, други като мен биха казали, че това ги кара да се чувстват още по-добре и тонизирани. Смятам, че да поддържаш добра визия е начин на живот и разбиране. От много малка, спорта присъства в моето ежедневие. Не мога без да спортувам. ????


Разкажи ни как минава един твой ден?

През летните дни, всеки един мой ден започваше на морето…пясъка, плаж, игри със сина ми и разбира се, пътувах когато се налагаше по работа. Вечери с приятели и близки, избягвам нощните клубове. Не е моето ???? Сега вече когато есента чука на вратата ни, нещата придобиха друг характер. Сутрин водя сина си на градина и от там по задачи, задължително минавам и през фитнеса.  

        

Известно е, че спортуваш от дете, кажи ни винаги ли си тренирала по един и същи начин или тренировката ти през годините се е променила.

От много малка започнах да спортувам, но с времето това се промени, тъй като моите приоритети се промениха. Но това не ме накара да прекъсна спорта. В момента поддържам формата на тялото си с фитнес и функционални тренировки.

      

Всички знаем, че храненето и тренировките вървят ръка за ръка. Би ли споделила някои основни правила, които спазваш в твоя режим, Кое е любимото ти ястие? И има ли храни, които не вкусваш по никакъв повод?

От моето детство внимавам с какво се храня, типичното за моята зодия Телец е, че сме чревоугодници и обичаме вкусно приготвената храна, особено когато е придружена с чаша вино. Но имайки предвид, моята работа, а и смятам, че всяка една жена трябва да бъде суетна за външния си вид внимавам с какво се храня. В момента съм на хранителен режим от 1.5 година, който е съобразен с моите цели и формата, която гоня. Като модел се стремя да имам лек релеф и разбира се да не загубя женските си форми. Любимото ми ястие е пица. Няма храни, които да не опитвам, но внимавам с количеството и кога ги консумирам.

 

Какви разкрасителни процедури посещаваш най-често? 

Смятам, че това, което ще прочетат вашите читатели няма да ги учуди, защото ежедневната поддръжка на външността на жената трябва да бъде рутина. Посещавам фризьор, козметик и друг тип процедури, които подобряват и поддържат външния вид. Така и самата аз се чувствам много по-добре.

Колко често ходиш на фризьор, маникюр, масаж?

Два пъти седмично ходя на фризьор, на маникюр - 2 пъти месечно, на козметик - всеки месец, а на масаж - рядко.

Има ли нещо, което не искаш, но ти се налага да правиш, за да поддържаш безупречен вид? 

Няма такова нещо.

Има ли навици, с които е трябвало да се разделиш в името на красотата?

Не мисля, че има такива.

 

Как обичаш да се „глезиш“ след тежък ден?

Обичам след тежък ден да се прибера вкъщи с моето семейство и да изпия чаша червено вино.

От къде научи за www.GRIFA.bg и използваш ли сайта, за да намираш места за спорт и красота?

За www.GRIFA.bg научих от приятелка, която също като мен често пътува и ѝ се налага да търси фитнеси, фризьори, места за хранене в различни градове. Аз също се допитвам до GRIFA, когато имам нужда.Искате ли още 50 съвета за топ форма от Златка Димитрова? Вземете електронната книга с всички тайни за топ форма от топ модел!