Защо да изберете минерална козметика?

Имате проблемна кожа и избягвате да слагате грим? А пробвахте ли как ще се чувствате с минерална козметика?

От няколко години минералната козметика навлиза с бързи крачки и на българския пазар като отговор на стремежа на все повече дами да използват качествена и най-вече чиста козметика. Това е така, защото минералната козметика съдържа основно фино стрити натурални минерали.

За разлика от другата декоративна козметика в тази липсват консерванти, ароматизатори, мазнини, восък, както и талк.

Затова нейните основни предимства са:

1. Тази козметика позволява на кожата да диша.

2. Не създава алергични реакции.

Когато минералната козметика е качествена, тя не само ще ви послужи за разкрасяване на лицето и покриване на неравностите, но ще има и лечебен ефект върху кожата ви. Ако страдате от акне или други възпаления, минералната козметика е задължителна за вас. Действа антибактериално и себерегулиращо.

Именно толкова деликатни са и продуктите на Youngblood, известна американска марка за минерален грим, се предлага у нас от няколко месеца, от съвсем скоро и в Beauty Studio Eva. Можете да поръчате страхотните продукти на бранда от бюти студиото и да получите адекватна професионална помощ и съвети в избора на правилния продукт от екипа на Beauty Studio Eva.

Този бранд е създаден, за да отговори на нуждите на хора с деликатна кожа, с белези или дерматологични проблеми и с годините се превърща в  световна марка, използвана във филмови продукции, както и на червения килим.

 Цялата гама продукти на Youngblood Mineral Cosmetics може да се похвали не само с пудра и течна основа, но и с  оризови пудри, компактни и кремообразни ружове, червила, гланц за устни, грундове за лице и очи, моливи и сенки за очи, накратко просто всичко, което един фен на минералния грим може да иска!

Козметиката на YoungBlood e:

  • Веган;
  • Не е тествана върху животни;
  • Без парабени;
  • Без добавен талк;
  • Без мазнини;
  • Без добавени аромати;
  • Не съдържа глутен.

Дамите, които са използвали минерална козметика споделят някои ефекти от дълготрайната ѝ употреба, а именно:

1. По-малко комедони;

2. По-малки пори;

3. По-бистър тен;

4. По-малко пъпки;

5. Без ефекта маска.

 

За по-детайлна информация и професионален съвет се обърнете към екипа на Beauty Studio Eva.

 

 

Photo by Jess @ Harper Sunday on Unsplash