Влезте във форма с помощта на тренировъчни ластици

Ластиците за фитнес упражнения са предпочитани и се употребяват все по - често.

Защо ли?

Оформянето на тялото вече става много по-лесно с помощта на ластични ленти. Благодарение на тях се получава много по-сериозно съпротивление и се налага мускулите да работят повече. Което води и до по-бързи резултати. Единственото, което ви трябва е ластик или ластична лента, които може да откриете във всеки спортен магазин.

С тях може да правите клякания и махове с крак встрани. Това упражнение е идеално за бързо оформяне на дупето и бедрата. Идеални са за тренировки за корема – махове напред, както и за стягане на бицепса.

При упражнения с ластици се постига постоянно напрежение в мускулите, които тренирате. Ластиците за фитнес са предназначени за укрепване на цялото тяло в домашни условия. Те са създадени така, че да ви осигурят максимален комфорт и удобство – някои от моделите в горната си част имат ръкохватки, а в долната си част са със степенки за краката. Ластиците за упражнения са направени от висококачествен материал и също са предназначени за стягане и оформяне на мускулите.

Те са гъвкави и безопасни, няма опасност да се нараните като при тренировка с някакви тежести.

Тренировъчните ластици имат различно ниво на съпротивление - от лесно разтягащи се ластици до ластици с много силно ниво на съпротивление.

Най-често срещаните видове тренировъчни ластици са ластици с дръжки, обикновени ленти (познати още като "широки гумени ленти") и терапевтични тренировъчни ластици. Въз основа на вашето ниво на натоварване и специфичния ви тренировъчен план, можете да определите кой тренировъчен ластик е най-добрият за вас. При повечето упражнения, които ще изпълнявате с ластика, трябва да се стараете да направите от 8 до 25 повторения на по 2-3 серии за упражнение.

Още един плюс е, че се съхраняват лесно – те не са обемен фитнес уред, може да ги сложите почти навсякъде.

Така че, ако искате да тренирате тялото си според най-модерните и актуални тенденции, то ластиците за фитнес упражнения са точно за вас!

На нашата страница с оферти ще откриете сетове ластици на атрактивни цени от Let`s Bands – един от водещите брандове в производството на ластици със съпротивление, комбинирани с иновативни тренировъчни програми съобразени с всяко фитнес ниво.

Платформата на Let's Bands съдържа 650 невероятни упражнения, показани и обяснени от спортни експерти. Независимо дали сте начинаещ или по-напреднал, те са лесно достъпни и подходящи за различни цели и нива на фитнес.

Тяхната онлайн фитнес зала е най-изчерпателната библиотека за тренировки с ластици със съпротивление и ще ви помогне, бързо да постигнете вашите фитнес цели!