Свали излишните килограми бързо и вкусно!

“Да вляза във форма след празниците” е лайтмотивът на месец януари. Въпреки ежегодните обещания, които си даваме да не преяждаме и да внимаваме с напитките, все не се получава, а резултатът е неизбежен – чувстваме се натежали, подути и по-уморени от всякога. Ние сме тук, за да ти помогнем да се освободиш от всичко излишно и да дадеш един силен старт на новата година!

За щастие съществува  продукт, който е любим на всички, но грижовно модифициран за справяне с излишните килограми – Slim Pasta! А как ви звучaт Slim Noodles, Slim Fettuccine, Slim Penne, Slim Spaghetti и Slim Rice с добавка Slim сос? С тях ядеш и не пълнееш! В следващите редове ще разкрием тайната на този страхотен продукт, който всички обичаме!

Тайното оръжие за отслабване идва от Азия

Растението конджак често е наричано и глюкоманан. Конджакът е бил отглеждан и използван от векове в Япония като водоразтворимото оръжие за отслабване и като ценен източник на разтворими диетични фибри. С високите си абсорбиращи свойства и като доказан инструмент при борбата с внезапното чувство на глад и безпричинното похапване, то е природно средство за здравословно отслабване без лошите странични ефекти.

Високите стойности на разтворими фибри в това чудесно растение спомагат намаляването на риска от сърдечни заболявания, както и нивата на холестерол. Освен че засища глада за по-дълго, конджакът също така помага за намаляването на степента, с която захарта от храната се абсорбира след хранене от организма. По този начин цялата продуктова гама: Slim Pasta, Slim Noodles, Slim Fettuccine, Slim Penne, Slim Spaghetti и Slim Rice са много подходящи за диети на диабетици или на хора, страдащи от увеличено производство на инсулин.

Други познати ползи от регулярната консумация на растението конджак:

  • Свързва се с мазнините в червата, предотвратявайки частично абсорбирането на мазнини.
  • Образува гел, който се свързва с жлъчните киселини в червата. Поема излишните жлъчни киселини в чревния тракт – същите киселини, които се превръщат в холестерол. В резултат на това нивата на холестрол се понижават.
  • Забавя храносмилането и усвояването на хранителни вещества, в резултат на което намалява и се регулира освобождаването на глюкоза от приетите въглехидрати.
  • Забавя изпразването на стомаха, предизвиквайки чувство на ситост.

Идеята е, вместо обичайният прием на въглехидрати, да заместите с продуктите на SlimPasta®. Другите марки макаронени изделия обикновено съдържат около 350 калории на 100 грама, в сравнение с нашите продукти, които съдържат 7.7 калории на 100 грама.

Как Slim Pasta® продуктите ви помагат да отслабнете?

Ястията приготвени със Slim Pasta, Slim Noodles, Slim Fettuccine, Slim Penne, Slim Spaghetti и Slim Rice ви помагат да се чувствате сити до четири часа от тяхната консумация. Тъй като са направени от брашно от растението конджак, всяка порция подпомага това чувство и прави спазването на хранителен режим и устояването на резките пориви на глад по-лесно.

Slim Pasta, Slim Noodles, Slim Fettuccine, Slim Penne, Slim Spaghetti и Slim Rice са най-продаваните нискокалорични, безглутенови паста, нудълс и ориз във Великобритания и Ирландия.  Растението конджак се консумира в Япония и Източна Азия от векове и е натурална, безопасна и богата на фибри храна, която Ви помага да се чувствате сити след хранене с по-малко калории и така спомага за вашата добра форма!

С толкова много предимства за Вашето здраве при прием на Slim храните, няма какво да губите – освен излишните килограми!

Потърсете продуктите на SlimPasta във верига магазини: DM, Фантастико, БалевБио, Биомаг, BeFit, на онлайн магазина им: shop.slimpasta.bg, в който ще намерите и уникална готварска книга с техните авторски рецепти. Печатното издание е с избрани  рецепти за смутита, супи, предястия и основни ястия със SLIM EASY RANGE продуктите, направени от био брашно от конджак – нискокалорични безглутенови паста, нудълс и ориз, които ще Ви помогнат да свалите до 4,5 кг за 5 седмици.

Ще откриете Slim Pasta и на нашата платформа!

Източник снимка: foter.com