Студио Ева - адресът на красотата

Лесно е да се зароди идея за собствено студио за красота, но пътят към реализацията и трайното настаняване в бюти бранша не е лесен. Именно за извървяването на този  път се хващат за ръка създателите на Beauty Studio Eva – майка и дъщеря, които се превръщат и в успешни бизнес партньори.

Beauty Studio Eva  води своето начало от 1998 година. Салонът е разположен  на леснодостъпно и комуникативно място в гр. Бургас. Освен висок професионализъм, тук ще се насладите на модерен интериорен дизайн, уютна обстановка, прекрасно отношение и приятелска атмосфера. Двете дами споделят, че някои от техните клиенти идват, за да се разтоварят от напрегнатия ден. Не е шега да се каже, че понякога те влизат в ролята на  психотерапевти. Денят в студиото минава като комбинация от професионални услуги, приятелски разговори, смях и стремеж към нови върхове. Както във всеки един друг бизнес, и тук е необходимо да се следи процеса отблизо и на място, за да върви всичко по начина, който им се иска.  Практическото им участие е естествено продължение на ръководенето на бизнеса.

Няма развитие и успешен бизнес без предизвикателства – едно от най-големите за двете жени е чувството за лична отговорност и това да знаят, че каквото и да се случи – могат да се обърнат само към себе си и да разчитат една на друга. Те знаят, че когато успяваш – “виновникът” си ти, но и когато се проваляш – отново ти стоиш зад това. Най-трудно е според тях да умееш да покриваш собствените си очаквания.

Също така няма развитие и успешен бизнес без добър екип - сърцето на Ева е нейният екип. Всеки от тях носи своето обаяние и чар, умения и талант да твори красота. Екипът от медицински специалисти ще предложи индивидуален подход към нуждите на всеки един клиент. Те са преминали успешно редица обучения, семинари и практики в България и чужбина, събрали са десетилетия опит и са отдадени на непрестанното професионално усъвършенстване. В студиото се поддържа интереса за изучаване тайните на красотата чрез обучения на място, посещения на семинари и обучения в чужбина. В Beauty Studio Eva ще намерите последните иновации в областта на дерматологията и медицинската козметика. Благодарение на екипа от професионалисти съвършената визия е лесно постижима в Beauty Studio Eva  - име, което и до днес сътворява необятна магия и носи привкус на красота и младост.

Beauty Studio Eva  предлага широка гама от услуги с иновативни апарати и методи, както и над 40 различни естетични процедури за лице. Задължително трябва да изпробвате някои от тях, ако искате да подобрите външния си вид и да балансирате душевното си състояние. Системата LumenisOne ще осигури ефективна фотоепилация, ще подмлади лицето, традиционният фейслифтинг ще бъде заменен с неоперативна процедура, която постига блестящите резултати на хирургичната интервенция чрез ултразвуков фейслифт Doublo-S, уредът от последно поколение. Ендермология - патентована антицелулитна технология, която се прилага с помощта на уред на френската компания LPG Systems. Cellu M6 ще разбие мастните натрупвания, ще подобри кръвообръщението и обмяната на веществата в обработваните области. Ще намерите при тях апаратът за лифтинг от ново поколение - Мобилифт M6,  единствената в света механична техника с научно доказано увеличаване на хиалуроновата киселина в дермата с 80%. Специалист по микропигментация ще създаде за вас ефект на конвенционален грим - вежди, устни и клепачи. В истински шедьовър ще бъде превърнат вашия маникюр или педикюр с помощта на гел лак от ново поколение, който има мисията да обезпечи максимална безопасност за здравето на маникюристите и ноктите на техните клиенти.

За Beauty Studio Eva  основна мисия е красотата, именно на адреса на красотата през уикендите се организират и събития, свързани с професионална консултация от лекар с дългогодишен опит в сферата на клиничната и естетична дерматология, консултации и процедури по хитовите естетични методи за подмладяване,  презентации, свързани с естетика,  симетрия,  пропорции и неоперативното моделиране, консултации за професионален анализ и индивидуален подход към всеки клиент. На 7-ми октомври се проведе събитие с голям успех - “Естетика и грижа при д-р Радина Денкова”.  Д-р Денкова е дерматолог и основател на клиника по естетична и клинична дерматология. Освен индивидуална анти-ейдж програма, клиниката предлага неоперативно моделиране и цялостна естетична грижа за лице и тяло, лечение и превенция на дерматологични заболявания. Мотото на събитието беше “Красотата извън матрицата!”. Д-р Радина Денкова проведе консултации и процедури по едни от хитовите естетични методи за подмладяване. Подобни събития се организират често и имат голяма посещаемост, консултациите и професионалистите са на високо ниво, те могат да ви насочат към най-подходящите процедури и да ви представят най-иновативните методи в естетическите процедури. Следете ежедневно страницата на Beauty Studio Eva  във Facebook и научавайте за всички предстоящи събития!

За Beauty Studio Eva  красотата е вътрешна потребност, която не изчезва с времето. Тяхна мисия е грижата за младостта, здравето и самочувствието на техните клиенти.

Целият екип на Grifa e радостен, че Beauty Studio Eva е част от нашата платформа.