Какво можем да постигнем с микропигментация на устни?

Много дами не биха се подложили на актуалните интервенции за уголемяване и придаване на плътност на устните. Резултатите наистина са добри, но пък дали си заслужава дискомфорта и болката по време на процедурата?

Козметичните услуги предлагат алтернатива за тези, които не биха се осмелили, а желаят да имат по-красиви и плътни устни без болка! В следващите редове ще ви представим процедурата микропигментация.

Тенденцията с подчертаване на устните, контура им или засилването на цвета отново се завръща. Интервенциите с хиалуронова киселина не се повлияват добре при всеки, т.е. при много жени организмът абсорбира киселината и резултатът е почти невидим. Така постепенно микропигментацията на устни отново набира своята популярност. Много често при посещение за процедура с вежди дамите изявяват желание и за подчертаване на устните.

Техниката представлява система за козметична пигментация, която е разработена специално за нуждите на реконструктивната и естетична практика. Това е технология, която работи с обстойно тествани цветове, позволяващи по безопасен начин да се възстанови или коригират формата за по-естетични резултати. Идеята е при необходимост от козметични и реконструктивни процедури да се помогне на пациента да възстанови доброто си самочувствие.

Процесът на микропигментация на устни е подкожно вкарване на пигменти на ниво епидермис. Ефектите, които могат да се постигнат са: плътно оцветяване, контур на устни или омбре ефект. Най-модерната визия в момента са омбре устните, при които имаме преливане на два цвята от по-тъмно към по-светло или комбинация на два нюанса .

Този метод успешно може да се използва при корекция на дефектни и тънки устни, както и при цикатрикси и белези от изгаряния по тях. Също при дерматологични обезцветявания, където устните са несъразмерно депигментирани, както и когато имате светла кожа на устните, но поради липса на оцветяване, устните изглеждат тънки или изобщо не се виждат без червило.

Нашият съвет към вас е да не изпробвате съмнителни методи за подчертаване на устните! Доверете се на изпитаната технология, безопасни пигменти, прецизна апаратура и квалифицирани специалисти в сферата на козметичните процедури.

В галерията на статията ще видите страхотните постигнати резултати от професионалистите в Beauty Studio Eva

Снимката е направена непосредствено след процедурата. Задължителна корекция се извършва след месец. Трайността на ефекта е над година и половина. Манипулацията не е болезнена. Постигат се чудесни и естествени резултати.

 

 

Photo by Diana Nazarali on Unsplash