Какво да очакваме от радиочестотния лифтинг?

Радиочестотният лифтинг на лице е процедурата, която е в състояние да предизвиква пълно подмладяване на кожата без намесата на пластичната хирургия и без възстановителен период.

Радиочестотният лифтинг на лице е висок клас неоперативна терапия за видимо стягане, опъване и изглаждане на кожата на лицето.

Радиочестотата прониква достатъчно дълбоко в кожата, за да затопли тъканите и по този начин да стимулира фибробластите да отделят колаген. Кръвообръщението се засилва, както и насищането на тъканите с кислород. Вследствие на този процес, новообразуваният колаген узрява, изгражда нова здрава мрежа, която изпъва фините бръчки. Инфрачервените светлинни вълни заглаждат повърхностния слой на кожата, а вакумът извършва нежен масаж.

Резултатът е:

  • стегната, здрава и млада кожа;
  • видимо подобрен тонус и контур на лицето;
  • повдигната област на веждите и клепача;
  • изгладена назолабиална гънка.

Ефектът от радиочестотния лифтинг на лицето е очевиден още веднага след приключване на процедурата и се изразява в осезателно освежаване на кожата. Реалният ефект настъпва между третия и петия месец, тъй като натрупването на колаген е продължителен и сложен процес. През това време е желателно кожата да бъде ежедневно хидратирана.

Постигнатите резултати са дълготрайни и можете веднага да се завърнете към ежедневния си ритъм на живот.

Всеки знае, че самочувствието е основен компонент на щастието!

Бюти Център Тони може да ви помогне с неинвазивни естетически решения за вашия живот, за вашето щастие и за вашата красота!

Вижте как протича процедурата Радиочестотен лифтинг в Център Тони тук.

 

 

 

 

Photo by Icons8 team on Unsplash