Как да влезем във форма бързо и без глад преди сватбата?

За много хора това е един много важен, емоционален и красив ден, в който е от особено значение да изглеждаме добре.

Именно затова споделяме едно полезно събитие насочено към вас, младоженци, за да можем да ви помогнем да бъдете зашеметяващи по време на големия ден!

Броени дни делят гр. Бургас от най-бляскавото сватбено събитие: Grand Wedding Expo. За втора поредна година авторското сватбено изложение на Гранд Хотел и СПА Приморец на 25-ти и 26-ти януари ще събере на една автентична 5-звездна сватбена локация всичко от света на сватбата. На разположение на бъдещите младоженци, техните близки и приятели ще бъдат топ специалисти от бранша. Пространствата на знаковия хотел ще са преобразени в сватбени декори.

Талантливи лектори от различни направления ще имат свои събития – презентации, на които ще предоставят полезна информация за тайнството брак и свързаните с тържествения ден предизвикателства.

Един от тях ще бъде фитнес инструкторът Кирил Танев, който е и част от нашата платформа!

Той е сертифициран фитнес инструктор от Национална спортна академия „Васил Левски“ и Българска федерация по културизъм и фитнес.

През 1998 година за първи път влиза във фитнес залата с книгата на Еню Рангелов в ръка. Оттогава се влюбва в тренировките, в начина на хранене и във фитнес живота. От 12 години специализира в диетичното и спортно хранене, тренировки и суплементация. За този период съм е работил с над 3000 клиента, с които постига успеваемост над 90% ! Методите, избира за подготовка за себе си и своите клиенти са изцяло натурални и без употребата на хормони и други забранени препарати.

 Темата на събитието е „Как младоженците максимално бързо да подобрят формата си без глад и дълги часове прекарани в залата?“

Акцентите, които ще се засегнат по време на дискусията са:

  • Начина на хранене;
  • Тренировките и тяхната честота;
  • Необходимото време за справянето с излишните килограми;
  • Съвети и консултация по време на лекцията;
  • Препоръка за подходящи хранителни добавки, които могат да подпомогнат процеса на отслабване и др.

Повече – научете лично от Кирил Танев на Grand Wedding Expo. Специалното му събитие ще бъде от 17 часа на 26 януари (неделя).

 

 

Photo by Foto Pettine on Unsplash