Как Атанас успява да свали 7 килограма само за 6 седмици?

Атанас успява да постигне завиди резултати с помощта на индивидуален хранителен и тренировъчен режим, изготвен от Кирил Танев. И разбира се, благодарение на своя хъс, упоритост и труд! 


Вижте какво ни споделя той за работата си с Кирил.


1. Разкажете ни малко повече за себе си.

Казвам се Атанас на 31 години съм от град Русе. Тренирам от малко повече от 3 месеца. Като ученик съм тренирал плуване. Ходил съм на фитнес около 4 години, но след завършването ми спрях. Единствено играех футбол 1-2 пъти в седмицата, но последните 2-3 години заради проблеми с коляното спрях всякакъв тип спорт.

 

2. Какво ви накара да си закупите хранителния и тренировъчен режим?

Когато спрях да спортувам, постепенно започнах да качвам излишни мазнини. Докато един ден, когато се погледнах в огледалото видях, че ако не направя нещо по въпроса не само, че няма да сваля килограми, но и ще продължа да качвам. Така преди малко повече от 3 месеца започнах да ходя във фитнес зала с идеята да отслабвам. Гледах да ям по-малко, без хляб и само определени храни, стараех се и отслабнах. За 2 месеца от 102 килограма станах 96, но забелязах, че освен мазнини се топят и много мускули.

Усетих, че ако продължа с това темпо ефектът няма да е това което искам. Тогава един приятел ми сподели за Кирил Танев. Разказа ми, че изготвя тренировъчни и хранителни режими. Намерих го в фейсбук и го последвах.

След няколко дни видях, че е публикувал оферта за 100 лева - хранителен и тренировъчен режим с неговата добавка БЪРН (която е за горене на мазнини) за един месец .Така взех решение и си закупих офертата от Grifa.


След закупуването на офертата Кирил се свърза с мен. Обясних му какво искам да постигна. Той ми изпрати какво да ям и какви тренировки да изпълнявам. Обясни ми как да го правя, кога, по колко.


Ефектът - за 6 седмици отслабнах от 96 на 89 килограма. Талията я свалих с 8 см, коремната преса започна да се показва, мускулите ги запазих и сега се чувствам отлично!

 

3. Как тренировките и правилното хранене се отразиха на начина Ви на живот?        

Тренировките ми се отразиха много добре. Чувствам се отлично.

Преди да започна ми тежеше, Когато си над 100 килограма си по муден. В началото на тренировките ми беше трудно защото бях тежък, но постепенно всичко си дойде на място. С яденето отначало също беше трудно, защото се изисква строго спазване на режима, ако искаш да имаш ефект. Но с времето се свиква.

 

4. Кое беше най – голямото предизвикателство за Вас и как го преодоляхте?

Това, че трябва да спреш определени храни (вредни храни), които си обожавал преди. Като шоколадови изделия, чипс, бира, пица, бургери и т.н. Просто мотивация да постигна резултата, който съм си поставил, беше много голяма. Сега, като знам че е имало ефект не съжалявам за избора си.

 

5 . Срещнахте ли трудности при изпълнението на тренировките при условие, че ги получихте онлайн и не Ви бяха показани в залата? Как се справихте с този проблем?

Не бих казал, ако имах въпрос и нещо не ми беше ясно питах Кирил чрез е-мейл. Той ми отговяваше какво и как да направя и ми помагаше за всичко. Не съм имал сериозни проблеми.

 

6. Какви бяха очакванията Ви за работата с Кирил Танев и успя ли той да ги покрие?

Очакванията ми бяха да сваля до 90 килограма без да губя мускулна маса. Точно това се случи, когато започнах неговия режим!

 

7. Бихте ли се възползвали от услугите на Кирил повторно?

Да. Дори сега си взех от него тримесечен хранителен и тренировъчен режим, който пак е на промоция - с 20% отстъпка, и започвам да качвам мускулна маса.

 

8. Кое беше най-ценното, което получихте от съвместната ви работа?

Кирил е отличен треньор, от който можеш много да научиш. Научих се да се храня правилно, научих нови полезни упражнения и сега продължавам да се уча от него с новия режим.

 

9. Какъв съвет бихте дали на всички, които все още събират кураж да направят първата крачка?

Първо, да се мотивират и да си поставят цел, която да гонят, а не просто да си кажат искам да отслабна, а после да не спазват това, което им е дадено.