Beauty Studio Eva с участие в световния празник "Beauty Lovers Day"

За седма поредна година козметична марка Natura Bisse Bulgaria отбелязва празника „Beauty Lovers Day”, като подарява специални преживявания на всички дами!

Tази година в България световният ден на красотата ще се проведе на 23-ти септември в дванадесет салона в шест различни града. По време на празника ще бъдат представени официалните продукти на събитието, които тази година ще са от специалната лимитирана серия DIAMOND COCOON.

Празничният комплект включва:

  • DIAMOND COCOON ULTRA RICH CREAM - Хидратиращ и подхранващ крем, който задържа кожата овлажнена до 72 часа. Мощен прeбиотичен комплекс, който съдържа и укрепва микробиота на кожата, предпазва я от остаряване и възстановява жизнеността ѝ.
  • DIAMOND COCOON SHEER EYE - Нежен крем за околоочен контур със съставки против стареене и слънцезащитен фактор SPS 30. Той е перфектният съюзник за грижа на тази деликатната зона на лицето, който се адаптира чудесно към различни тонове на кожата.

Участие в празника ще вземат и Beauty Studio Eva. Можете да запазите своя час на 23-ти септември при тях и да се насладете на прекрасния празник, където ценителите на красотата ще бъдат посрещнати с червена роза и чаша вино.

По случай празника, в Beauty Studio Eva ще можете да се възползвате от намаление на терапии:

  • Oxygene line - Тази терапия освобождава молекули от чист кислород в кожата ви. Активните съставки подхранват клетките и елиминират токсините, натрупани в порите, постигайки състояние на пълна чистота и релаксация за вашата кожа. Възстановете тонуса и жизнеността на кожата си с тази невероятна пречистваща терапия.
  • LIFE INFUSION - Това революционно преживяване осигурява безпрецедентно подмладяващо действие, като регулира 4-те основни биомаркера на кожата. Тази интензивна, терапия води до по-стегната, по-бляскава и видимо по-млада кожа. Преобразува контура на лицето ви, подобрява еластичността на кожата и намалява бръчките и линиите само след една терапия. Невероятен "ЕЛЕКСИР НА МЛАДОСТТА", с който се постига обновена, мека, гладка и прекрасно подмладена кожа.

 

Отбележете своето специално отношение към красотата! Отпуснете се в приятна атмосфера, и подарете време за себе си в минути за релакс и специална грижа за кожата ви.