Оризов пудинг от Ина

ПРОДУКТИ

Здравейте на всички!

Аз съм отново на линия и ще ви отведа с мен на едно вълнуващо  пътешествие в света  на здравословното хранене. Ще ви дам алтернативни решения на вашите любими кулинарни изкушения пречупени през моята призма. Приготвила съм ви едно страхотно, много вкусно и сладичко предложения за закуска или междинно хранене, така не само ще запазите форма, но и ще подсладите живота си.

Сигурна съм, че сладкото е ваша слабост, както и моя.. Опитайте тази рецепта и ще се убедите, че „сладко“ и „здравословно“ съвсем спокойно могат да вървят ръка за ръка.

Ако трябва да бъда честна, а аз винаги съм – открих, че от всички продукти на Slim паста /не включвам в това число сосовете/ ориза ми е най-най-най-любим! Обичам го под всякаква форма, както солен, така и сладък! Много се колебаех кой вариант да представя, но реших, че по-нестандартно би било да направя сладък ориз подходящ както за закуска, така и за междинно хранене или просто като десерт, за да утолите жаждата си за сладко.

Оризовият пудинг със Slim Rice в комбинация със Slim соса с вкус на шоколад... ще ви остави без думи, а и думи не са нужни, защото ще го хапнете за секунда и няма да можете да спрете докато не свърши! Но стига сме „говорили“ по въпроса - нека просто да влезем в кухнята и да го направим!

 

Оризов пудинг

Нужни продукти:

1 опаковка Slim Rice

2 дози / 30 мл/ Slim Sauce шоколад

Канела на прах

Кокосови стърготини

½ доза протеин

Орехови ядки

½ банан

1 ягода

Начин на приготвяне:

Отваряте пакетче Slim Rice, изсипвате го в купа и го измивате с вода 2-3 пъти. Поставяте го в нагорещен тиган за 2 минути.  След това намаляваме котлона и прибавяме канелата, кокосовите стърготини и шоколадовия сос. Сваляме тигана от котлона и  добавяме 50 мл вода, разбъркваме и добавяме протеина. Изсипваме в подходящ съд и гарнираме с нарязаните плодове и начупени /нарязани /орехови ядки по желание, поръсвате с канела и стърготини. Изключително бързо и вкусно за консумация!

 

Серията Slim Pasta и сосовета са налични на промоционални цени - вижте тук намаление на продуктите и тук на сосовете!

 

XOXO

До следващата седмица, и н е забравяйте  Хранете тялото си така, както храните душата си!

Ина

 

 

 

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ