За да продължите, трябва да се регистрирате или да влезете в профила си!

Затвори
 
 

Rating and Reviews

3 / 5

5
20%
1
4
0%
3
0%
2
0%
1
20%
1

2019-06-27 17:16:49
Slim Pasta
Тези продукти са една чудесна алтернатива на пастата! С подходящ сос към тях, просто става вълшебно!

2020-04-07 12:41:15
Slim Pasta
Много вкусни и нискокалорични! Страхотният заместител на конвенционалната паста!

Магазини за спортни и здравословни продукти

Slim Pasta®, Slim Noodles® & Slim Rice® са най-продаваните нискокалорични, безглутенови паста, нудълс и ориз във Великобритания и Ирландия.  Растението конджак се консумира в Япония и Източна Азия от векове и е натурална, безопасна и богата на фибри храна, която Ви помага да се чувствате сити след хранене с по-малко калории и така спомага за вашата добра форма!

Как Slim Pasta® продуктите ви помагат да отслабнете?

Ястията приготвени със Slim Pasta®, Slim Noodles® и Slim Rice® Ви помагат да се чувствате сити до четири часа от тяхната консумация. Тъй като са направени от брашно от растението конджак, всяка порция подпомага това чувство и прави спазването на хранителен режим и устояването на резките пориви на глад по-лесно.

Тайното оръжие за отслабване от Азия

Растението конджак често е наричано и глюкоманан. Конджакът е бил отглеждан и използван от векове в Япония като водоразтворимото оръжие за отслабване и като ценен източник на разтворими диетични фибри. С високите си абсорбиращи свойства и като доказан инструмент при борбата с внезапното чувство на глад и безпричинното похапване, то е природно средство за здравословно отслабване без лошите странични ефекти.

Високите стойности на разтворими фибри в това чудесно растение спомагат намаляването на риска от сърдечни заболявания, както и нивата на холестерол. Освен че засища глада за по-дълго, конджакът също така помага за намаляването на степента, с която захарта от храната се абсорбира след хранене от организма. По този начин Slim Pasta®, Slim Noodles® & Slim Rice® са много подходящи за диети на диабетици или на хора, страдащи от увеличено производство на инсулин.

Други познати ползи от регулярната консумация на растението конджак:

  • Свързва се с мазнините в червата, предотвратявайки частично абсорбирането на мазнини.
  • Образува гел, който се свързва с жлъчните киселини в червата. Поема излишните жлъчни киселини в чревния тракт – същите киселини, които се превръщат в холестерол. В резултат на това нивата на холестрол се понижават.
  • Забавя храносмилането и усвояването на хранителни вещества, в резултат на което намалява и се регулира освобождаването на глюкоза от приетите въглехидрати.
  • Забавя изпразването на стомаха, предизвиквайки чувство на ситост.

Идеята е, вместо обичайният прием на въглехидрати, да заместите с продуктите на SlimPasta®. Другите марки макаронени изделия обикновено съдържат около 350 калории на 100 грама, в сравнение с нашите продукти, които съдържат 7.7 калории на 100 грама.
С толкова много предимства за Вашето здраве при прием на храните Slim Pasta®, Slim Noodles® & Slim Rice®, няма какво да губите – освен излишните килограми!

Потърсете продуктите на SlimPasta® във верига магазини: DM, Фантастико, БалевБио, Биомаг, BeFit и на онлайн магазина ни: shop.slimpasta.bg

Може да разгледате всички наши продукти директно и на сайта на английските ни партньори: eatwater.co.uk