За да продължите, трябва да влезете в профила си!

Затвори
 
5
 

Rating and Reviews

1 / 5

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
20%
1

2019-06-26 17:13:41
Powerplate bodyfit, beauty and health
Изключтелно доволна съм от студиото и инструкторката Рамона Събева! Влязох във форма много бързо!

 

Power Plate е високоефективен апарат за фитнес и рехабилитация, притежаващ MDD сертификат (отличие за качество на медицинска апаратура). Представлява платформа с 3D вибрация, която активира физиологичен рефлекс за съкращение на мускулни влакна , което води до 30- 50 ритмични мускулни контракции в секунда. При обикновена тренировка активността на мускулните влакна е 40%, а чрез Power Plate вибрациите се достига до 95-97% активност, което води до по-добра тренираност на мускулите, изчистване на релефа и засилване на метаболизма. Времетраенето на тренировката e 30-40 мин., което се равнява на 90мин. до 110 мин. тренировка във фитнес зала. Тренировките са задължително с инструктор.

ПОЛЗИ:

- ПОДОБРЯВА КРЪВООБРЪЩЕНИЕТО POWER PLATE моментално подобрява кръвообръщението, като стимулира снабдяването на всички тъкани с кислород включително и мозъка. - УВЕЛИЧАВА МУСКУЛНАТА СИЛА Ритмичните вибрации активират естественните рефлекси за разтягане и съкращение на мускулите и предизвикват между 30 и 50 ритмични контракции в секунда на всеки мускул от всички мускулни групи едновременно.

- УСКОРЯВА ИЗГАРЯНЕТО НА МАЗНИНИ

Чрез тренировките с POWER PLATE се ускорява изгарянето на мазнините, тъй като увеличеният метаболизъм води до ускоряване процеса на изгаряне на мазнините и по този начин допринася за намаляване на мастната тъкан.

-НАМАЛЯВА ЦЕЛУЛИТА Въздействието на POWER PLATE: Подобрeнoто кръвообращение, стимулирането на лимфния дренаж и други фактори спомагат за намаляването на целулита.

- КОЖАТА СЕ ПОДОБРЯВА ЗНАЧИТЕЛНО POWER PLATE стимулира призводството на колаген, който от своя страна поддържа кожата по-гладка и стегната.

- УВЕЛИЧАВА ПОДВИЖНОСТТА НА СТАВИТЕ

- ПОМАГА ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ОСТЕОПОРОЗАТА

- OБЛЕКЧАВА БОЛКИТЕ СЛЕД ТРАВМИ

- ОБЛЕКЧАВА НАПРЕЖЕНИЕТО В МУСКУЛИТЕ

- ПОДОБРЯВА РАБОТОСПОСОБНОСТТА

- ПОДОБРЯВА КООРДИНАЦИЯТА

- НАМАЛЯВА СТРЕСА

- ПОСТИГА ЦЯЛОСТНО ПОДМЛАДЯВАНE

- ПОДОБРЯВА ХОРМОНАЛНОТО РАВНОВЕСИЕ

- ИМА ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ

- ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ

- ПРОЦЕДУРИТЕ С POWER PLATE® СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТОВИ ГРУПИ

POWER PLATE® не е спорт, a интелигентна грижа за тялото, защото осигурява щадящо ставите и сухожилията натоварване.