0
 

Rating and Reviews

0 / 5

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Happy Life – Slim & Shape Club е създаден за хора, които искат да се грижат за тялото си и да променят външния си вид в уютна и приятна атмосфера. Това е място, където всеки може да се чувства красив и уникален, където може да избяга от ежедневните грижи и да се съсредоточи върху себе си.
Това е място, където ще бъдете посрещнати с усмивка и любезност от прага, а нашият висококвалифициран персонал ще се радва да отговори на всеки ваш въпрос, помощ и съвет.
Представяме ви уредите на Happy Life:
Vacu Activ Body Shape е нов уникален уред за отслабване. Можете да тренирате на бягаща пътека, използвайки най-новите и революционни технологични постижения, като вакуум и инфрачервената светлина. Те увеличават ефекта от физическата активност многократно повече в сравнение със стандартните упражнения. Това води до постигане на желаните резултати за много по-кратко време.
Infrashape Horizontal е авангарден велоергометър в хризонтално положение. Последното поколение оборудване за тренировка и възстановяване. Инфраструктурният хоризонтален уред InfraShape има стилен, модерен дизайн и комбинира кардио упражнения с иновативни технически решения (сензорен дисплей, луксозна кожа, вакуумен масаж под налягане, инфрачервено отопление, колагенна лампа, цветова ароматерапия). Тази уникална комбинация, създава възможности за премахване на целулита, намаляване на телесното тегло и цялостно подобряване на външния вид на тялото.
Rollshape e иновативна технология за миофасциален масаж и лимфен дренаж. Според теорията проблемите с целулита се развиват във влакнест слой съединителна тъкан, наречен повърхностна фасция, която лежи под кожата, съдържаща мастни клетки. Нефункционалните упражнения, нараняванията и липсата на активност могат да причинят появата му. Миофасциалния масаж подпомага изглаждане на този слой съединителна тъкан, като по този начин се коригира неравния вид на целулита. Може да похарчите много пари за масажист-терапевт или да използвате дървените ролки за миофасциален масаж и лимфен дренаж на Rollshape.
Activ Slim IR Touch 6in1 е СПА оборудване за намаляване на целулита и загуба на тегло. Activ Slim IR Touch комбинира електрическа стимулация, инфрачервена сауна, въздушно налягане и лимфен дренаж. Насладете се на успокояващия, масажиращ натиск на тази елитна компютърно управлявана система, тъй като тя съживява вашите циркулаторни и лимфни съдове, като изтласква токсините извън тялото и стимулира мускулите, намалява отока и експулсира целулита и мастните отлагания. Това пробивно лечение ще ви помогне да предефинирате цялото си тяло отвътре, навън.
InBody 120 предлага много бързо измерване за по-малко от 20 секунди, той анализира състава на тялото ви. Анализът на състава на тялото дава основна информация за физическото състояние на изследвания. Получавате повече от 20 резултата, чрез лесен и бърз InBody тест. Сегментният анализ на мускулите и мазнините позволява по-целенасочен план за упражнения.
Гладиатор Bio Force, комбиниран фитнес уред, използва патентована технология (Bio Force Total Nitrocell Technology) за създаване на съпротивление без да се ползват тежести, а чрез заредени с азот цилиндри. Двата цилиндъра създават плавно съпротивление и ефективно натоварване във всяка точка на движението. Натоварването може да се промени от 5 до 100 кг докато седите на уреда. С този фитнес уред можете да тренирате мускулите на ръцете, краката, гърба и гърдите, въобще на цялото тяло. Облегалката е регулируема, а натоварването е плавно и постоянно.