За да продължите, трябва да влезете в профила си!

Затвори
 
5
 

Rating and Reviews

1 / 5

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
20%
1

2019-06-26 15:34:22
Coffit Club
Едно истинско бутиково бижу в сърцето на София! Атмосферата е страхотна! Чисто и пъддържано е, екипът е на ниво! Тренирам само в тази зала :)

В сърцето на София, в един от най-престижните квартали на града – Лозенец, създадохме  бутиково бижу – Фитнес Кофит клуб. На повече от 600 кв. м. разположихме просторна и светла кардио зона, основна зала с над 30 професионални уреди и силова зона за свободни тежести. Добре заредения протеинов бар и ароматизираната Сауна приятно допълват уникалната обстановка за спорт и релакс.

Не направихме компромис с уредите – оборудвахме фитнеса с нови професионални машини от световния лидер във фитнес индустрията Техноджим.

Не направихме компромис и с вътрешния дизайн и обзавеждане. Цялостното изпълнение и визия е по индивидуален авторски проект с грижа към всеки детайл.

Защото ние ценим Вашето време!

Искаме всяка минута в Кофит клуб да е удоволствие за Вас!

Знаем, че в основата на успеха сте Вие и вашите усилия, но тренировката с качествено и добре поддържано оборудване е ключово условие за вашата мотивация, постигане на резултатите и правилното натоварване.

Любезният и отзивчив екип, чистата зала  и уреди е нашата визитка!

Защото ние не сме обикновен фитнес! Ние сме клуб!

И знаем, че „изглеждаш страхотно“ са думичките, които всеки иска да чуе! С повече воля, постоянство и разумен режим на хранене хармоничната и стройна фигура става реалност.

И не са необходими жестоки диети или широко рекламираните хапчета и хранителни добавки!

А само повече спорт, повече време за вас!

Пожелайте си го и екипа на Кофит клуб ще ви подкрепи!

Започни промяната ДНЕС!