За да продължите, трябва да влезете в профила си!

Затвори
 
0
 

Rating and Reviews

0 / 5

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Студио за естетически фитнес и красота Body Light е първото студио в България с най-модерните и ефективните технологии от Германия, Китай и Русия. Ние обиколихме почти целия свят и вече знаем какво да Ви предложим, какви уреди са уникални и нямат аналог.

При нас можете да намерите разнообразие от Групови тренировки и упражнения като Pilates, Yogalates, Stretching, Yamuna Body Rolling и др. Нашите специалисти ще обърнат индивидуално внимание на всеки участник. Независимо дали сте начинаещ или с опит в сферата на фитнеса нашите групови тренировки ще допринесат за по-доброто ви здравословно състояние.

В нашето студио вие можете да намерите 3 вида уреда от Германия: Body Roll, Виброколан и Виброплатформа, които ще ви помогнат в оформянето на тяло, в борба с излишните килограми и целулит без голямо усилие и за доста кратък период.

Ще Ви предложим 4 вида уреда от Китай, който е известен със своята народна медицина: лимфодренажен масаж, миостимулация, pdt машина. Те са незаменими помощници в борба с излишна вода, отоци, в ускоряване на метаболизма.

Тук ще можете да видите и да пробвате една от най-уникалните процедури на света - HI FU ултразвукова технология за цялото тяло и лицe, която също е дошла от Китай.

Също така Вие ще можете да опитате релаксираща и детоксикираща процедура – фитобъчва, след която ние ще ви предложим чаша ароматен зелен чай или кислороден коктейл.

В нашето студио работят само професионалисти. Масажистът ни ще може да ви предложи следните видове масажи: класически, релаксиращ, лечебен, частичен, антицелулитен, масаж с мед, тренировъчен, силов, юмейхо терапия, офис масаж, вендузотерапия, парафинова терапия.

Една от най-новите тренировки – Yamuna Body Rolling или методика със специални топки, която въздейства върху кости, мускули, сухожилия, връзки и фасции. Групата е не повече от 4-5 човека, затова треньорът ще ви обърне достатъчно внимание по време на тренировката.

Hашето студио може да предложи за по-енергични клиенти 3 вида кардио: пътека, вело- и кростренажор. Mожете да направите индивидуална консултация с нашия кинезотерапевт, който ще Ви направи специална програма, по която вече можете да тренирате в нашето Студио. Заповядайте в нашето уютно студио Body Light, където ще можете да постигнете невероятни резултати.