За да продължите, трябва да се регистрирате или да влезете в профила си!

Затвори
 
 

Rating and Reviews

0 / 5

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Be Fittastic

Идейник за фантастични и нахранени мечтатели

Този идейник е за похапване,приготвяне на храна(понякога сполучлива),вкусна храна,красива храна,здравословна храна и винаги присъстващата в пространството(като дяволче на рамото) вредна храна.

Този идейник е за желанието да бъдем силни и здрави,да сме във форма,да се развиваме физически (и психически),за възможностите,за фантастичните хора,които се грижат за себе си.

Този идейник е за хранителните проблеми,които не забелязваме,че имаме.За наднорменото тегло,което вече не ни тревожи.За изоставянето на собственото ни тяло.За натовареното ежедневие,за рутината,за главоблъсканиците,които ни спъват.За цената на красотата.За постигнати успехи и видими резултати.

Това не е точно блог…

Не съм въобще наясно с блоговете…

Не съм наясно с много неща,но пък имам много идеи…

Всъщност най-много от всичко имам желание да търся идеи за това как да се храня,как да се чувствам добре,как да изглеждам добре и нещата да ми се получават.

Обичам или всъщност обожавам храната,вкусната храна,красивата храна,вредната храна,а вече и здравословната храна.

Обичам да готвя и понякога ми се получава.Този идейник ще е за готвене и за хранене.

От две години спортувам редовно.Домашни тренировки.Смесени упражнения.Тичам.Скачам.Вървя предимно пеша(защото съм адски стисната).

От година и половина съм доволна от резултатите,които постигнах.Щастлива съм със себе си,с новия си начин на хранене,с новия ми поглед върху спортуването.Постепенно това се превърна в хоби.Приоритетите ми се пренаредиха.Дори приятелите се пренаредиха.Постигаш или губиш нещо и по пътя вървиш с хора,които гледат в твоята посока.Така става. Имаш съмишленици или зяпачи(коментатори).

Това няма да е типичен блог за здравословен начин на живот.Не знам дали е блог.Нека го наричаме идейник.Тук няма да намерите магическа рецепта за отслабване.Няма да намерите експертно мнение за храни,режими,тренировки и начин на живот.Тук ще има много вредни навици,с които обаче се борим(аз се боря,преборвам ги всеки ден).Тук ще присъства алкохол.Той ще се консумира.Няма да е здравословен(съжалявам и аз искам,но не е).Но ще се съчетава по особено сложен начин с всичко останало,по фантастичен начин.Дори мисля,че доста от постовете ще бъдат под влияние на алкохол.

Но съм изключително сериозна. Все пак се хванах на идеята да пиша нещо. Е,всички пишат вече. Толкова е модерно да пишеш мислите си.Аз си харесвам мислите(понякога)…тези, които не ги харесвам точно сега ще имам възможност да ги видя написани. Защо? Не знам.

Знам,че наистина ми харесва да похапвам,но и да съм слаба,искам да съм силна,оформена,но и да си лежа с купа чипс и бира,докато гледам сериали,които съм гледала един милион пъти.После обаче ми се иска да направя 100 лицеви(без почивка). Не мога да направя 100 лицеви. Не мога да направя и 20. Все още правя само 15. Но много искам разни неща.Объркани неща. Искам да съм нахранена и фантастична.