За да продължите, трябва да влезете в профила си!

Затвори
 
5
 

Rating and Reviews

0 / 5

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Ева Георгиева е майка, собственик на студио за красота и център за професионално обучение в София и фитнес инструктор.

Започва с желание за оформяне на краката, а след 18 месеца вече е носител на:  Вице балканска в категория "Уелнес" 2017 Чачак Сърбия, Републиканска шампионка 2017 България, Уелнес 2017 Лондон при карта на WBFF в категория "Фитнес Дива и първо място. 2018, Олимпия аматьори 1-во място в категория "Уелнес", както и 2 златни медала на WBFF Италия в категория "Фитнес Дива."

Извън тези участия, Ева се стреми да събуди желание за здравословен живот на колкото може повече жени: „Много хора имат нужда от мотивация да започнат здравословен начин на живот. В ежедневието срещаме много проблеми и то личностни, като битовизмът смачква доста голяма част от младите жени, които неподготвени влизат в семейна среда и там настъпват голяма част от промените."

Ева забелязва, че хората се мотивират от нейните постигнати резултати. Тя не се стреми да направи от всеки състезател, а иска да помогне на тези жени, които имат нужда да станат малко по-усмихнати, да им помогне да подобрят качеството си на живот относно физическото здраве, стреса и влиянието върху кожата.

„Много жени се притесняват от многото мускули. Моята физика е по-мускулеста поради спецификата на категорията ми, която е по-тренирано женско тяло, но не с прекалени обеми въпреки че на снимките за много от жените е плашещо. За изграждане на хубаво тяло по естествен начин без химии, анаболи и стероиди се изисква много време, процесът е бавен - здравословен, но много бавен.”

Ева е категорична, че когато жените се научат на правилно хранене, чисто хранене, както и колко са важни витамините и минералите, които участват в изграждането на нашите биологични процеси, когато една жена види, че вече няма целулит, че кожата ѝ е много по-стегната, че и намаляват обиколките, тя започва да се харесва. Повечето хора според нея не осъзнават, че дори 30-минутен комплекс по няколко пъти в седмицата и с подходяща храна помага изключително на тялото ни. Това е въпрос на приоритети.