За да продължите, трябва да влезете в профила си!

Затвори
 
4
 

Rating and Reviews

1 / 5

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
40%
2

2019-06-26 15:58:46
Кирил Танев
Кирил Танев ми изготви хранителен режим и тренировъчна програма. Трансформацията ми беше страхотна! Стриктно съм спазвала всички негови препоръки!

2019-06-27 17:09:40
Кирил Танев
Много съм доволна от хранителния режим, който Кирил ми изготви! За 3 месеца успях да вляза във форма!

Сертифициран фитнес инструктор от Национална спортна академия „Васил Левски“ и Българска федерация по културизъм и фитнес.

През 1998 година за първи път влязох във фитнес залата, с книгата на Еню Рангелов в ръка. Оттогава се влюбих в тренировките, в начина на хранене и във фитнес живота. От 12 години специализирам в диетичното и спортно хранене, тренировки и суплементация. За този период съм работил с над 3000 клиента, с които постигнах успеваемост над 90% Методите, които съм избрал за подготовка за себе си и моите клиенти са изцяло натурални и БЕЗ УПОТРЕБАТА на хормони и други забранени препарати.

 

Аз направих този избор за себе си, тъй като осъзнах, че за да разбера как реално функционира човешкото тяло трябва да анализирам и контролирам естествените процеси в него. Намесвайки хормони отвън, тялото започва да работи по съвсем друг начин, самото възстановяване и тренировки са много по-различни и не следват естествения ритъм на организма. Излизането от цикъл често е съпроводено от хормонален дисбаланс, влошено психическо и физическо състояние, което води до по-лоши резултати в този период. Избрал съм поддържането на добра и функционална физика целогодишно и затова не мога да си позволя употребата на стероиди и други хормони.

 

За резултатите на един специалист говорят най-добре отзивите на клиентите и техните ревюта:

 

Резултати на клиенти BodyConstuctor 

 

Истори и трансформации на клиенти 

 

Team KT – от 2013 година създадох отбор, който активно участва в състезанията от календара на БФКФ и печели медали у нас и в чужбина

 

Автор съм в най-бързоразвиващата се онлайн платформа за силови спортове Bodyconstructor.com

https://bodyconstructor.com/kiril-tanev

Поддържам личен онлайн блог, в който споделям своя опит, знания и новини относно хранене, тренировки, суплементиране и здравословен начин на живот www.KirilTanev.com

 

Видео блог в канала YouTube 

 

Участие като треньор в първото фитнес ТВ риалити у нас „Супер промяна“ по БНТ HD

 

Съорганизатор и треньор в единственото радио риалити „Искам нов живот“ по радио PowerFM.