За да продължите, трябва да влезете в профила си!

Затвори
 
5
 

Rating and Reviews

5 / 5

5
20%
1
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

2020-01-30 13:28:46
Отличен треньор!
Отличен треньор, с голям опит и познания. Тренирам по залите от 25 години, но едва след неговия тренировъчен и хранителен режим имах значително подобряване на физиката си. Изчистих излишните мазнини без да падне физическата ми сила и изгубя мускулна маса, както е ставало при други мои опити да стана по-релефен. През целия режим имах тонус и енергия, подобриха се показателите на кръвната ми картина и хормоналния баланс. Сега съм в период на покачване на мускулна маса, като продължавам да спазвам указанията му и подобрявам визията си. Ако искате реални резултати, това е точния човек за вас! Препоръчвам!

Тони Шивачев тренира от 25 години, дългогодишен състезател по културизъм е и е считан за доайен в този спорт.

Още от ранна възраст Тони се запалва и започва да експериментира с различни методики и диети върху себе си. През 1995 г., когато е само на 19 години, се явява на състезание и печели първата Балканска титла по културизъм за младежи. Многократен призьор е от вътрешни национални турнири по културизъм за младежи. Завършва НСА със специалност „Треньор по фитнес и културизъм’’ и спортна педагогика.

 

Спортната му кариера е последвана от пауза от състезателния културизъм. Тогава Тони започва да се занимава с кик-бокс, където също има значими постижения. Той печели титла по Кик-бокс фул контакт до 86 кг, а след това и титла по Кик-бокс лайт контакт. Борил се е и за златото на финал на професионална среща в стил К1 до 91 кг, както и в стил Лоу-кик за аматьори.

 

Въпреки успехите му и в други спортове, неговата страст остава културизмът. През 2014 г., след почти 20-годишна пауза, се явява на Турнир „Пловдив“, където се класира на трето място в категория до 90 кг. Четири месеца по-късно става Абсолютен шампион на Турнир „Августа Траяна“ в Стара Загора. Амбициите го отвеждат и до следващите победи – Абсолютен Републикански шампион и Абсолютен шампион на Турнир „Мечката“ в Бургас. През 2016 г. отново печели Републиканската титла по културизъм при мъжете в категория до 90 кг в София.

 

Привърженик е на силовите тренировки, които изграждат мускулатурата, но използва и цялото богатство от методики за постигане на конкретни цели, съобразени с клиента и неговите желания. Смята, че основното му предимство като професионалист е дългогодишният практически опит, подплатен от солидна теоретическа база, което носи успех и прогрес на клиентите.