Код на ваучер

Успешно заявихте ваучер, моля проверете си имейла!
 *Покажете Вашия уникален код на място или го използвайте при онлайн поръчка.

Затвори

За да продължите, трябва да влезете в профила си!

Затвори
Валидност на оферта

от 27.07.2020 до 27.08.2020

Runner.bg  е създаден с цел да помогне на начинаещите бегачи да направят първите крачки в бягането. Мисията на  Runner.bg  е да мотивира колкото се може повече хора да спортуват, а безспорно най-достъпният спорт е бягането. Бъди RUNNER , защото бягането е спорт за всеки!

 

Изготвяне на индивидуална програма за бягане

Ние сме на разположение да ви консултираме и да изготвим индивидуална програма за бягане, съобразена с вашите нужди. Индивидуалната програма за бягане е подходяща за вас ако: имате желание да направите първи крачки в бягането; искате да подобрите представянето си; искате да получите насоки как да постигнете определена цел (първите 5 км, 10 км, 21 км, маратон или ултрамаратон); искате да подобрите общото си физическо и психическо здраве (да, бягането е доказан антидепресант). Ние с удоволствие ще споделим с вас нашия опит и ще отговорим на въпросите ви.

 

Заявете интереса си на нашия e-mail адрес [email protected] и ние ще ви изпратим подробен уточняващ въпросник, който да попълните. На база отговорите ви ще преценим приблизително каква програма ви е необходима и ще се свържем с вас допълнително да обсъдим подробностите по нея.
За да получите финалната програма за бягане, за която сме се уговорили, след обсъждането на информацията от въпросника, заплащате в зависимост от продължителността и комплексността на тренировъчната програма.
 
 
Изпращаме файл с индивидуалната програма за бягане на личния ви e-mail, която можете да разпечатате, за да си отбелязвате направените тренировки, ако ви е по-удобно. След получаването на програмата ще сме на разположение да отговаряме по e-mail на всякакви въпроси и коментари по програмата и тренировките ви, с възможност да променим в движение някой от компонентите в зависимост от това как се чувствате.
 
 

Възползвайте се още сега и вземете вашата индивидуална програма за бягане за начинаещи на цена 39 лв вместо 59 лв само на www.grifa.bg

 

Купи ваучер