Код на ваучер

Успешно заявихте ваучер, моля проверете си имейла!
 *Покажете Вашия уникален код на място или го използвайте при онлайн поръчка.

Затвори

За да продължите, трябва да влезете в профила си!

Затвори
Валидност на оферта

от 20.07.2020 до 20.08.2020

Бояна Иванова е квалифициран фитотерапевт и консултант по балансирано хранене. Тя е дипломиран магистър по „фармация“ с придобита специалност по „Лечебни растения и фитопродукти” след завършено тригодишно следдипломно обучение. Провежда индивидуални онлайн консултации със съставяне на холистична оздравителна програма - профилактично и терапевтично средство за постигане на вашето най-добро здравословно състояние.

 

Индивидуалната програма комбинира методите:

Билколечение | Нутритерапия | Добавки Към Храненето – Витамини, Минерали | Усвояване на нови полезни навици.

Основните цели на програмата са подсилване на имунитета, справяне със стреса и преумората, подобряване на храносмилането, нормализиране на теглото и хормоналния баланс, детоксикация и други, според конкретното състояние.

 

Описание на пакета:

  • Начална онлайн консултация с изготвяне на холистична оздравителна програма, индивидуално съобразена с вашите възможности за изпълнение.
  • Вторична онлайн консултация за проследяване на благоприятните ефекти от програмата и промени, при необходимост.
  • Предписание на индивидуална билкова смес, която ще приготвяте у дома (запарка/отвара) или готови билкови продукти (тинктури, капсули, таблетки и други).
  • Насоки за балансирано хранене, добавки (витамини, минерали и др.) и нутритерапия (лечебно хранене).
  • Усвояване на нови полезни навици, които ще спомогнат за дълготрайни резултати от природолечението.

 

*Ваучерът не включва предоставяне на предписаните от консултанта продукти.

*Програмата не е подходяща за: бременни жени, кърмещи жени, деца, при хора с тежки заболявания, при бъбречна или чернодробна недостатъчност, както и онкологични заболявания.

 

Важно! Преди да закупите своя ваучер, моля свържете се с маг.фарм. Бояна Иванова на телефон: 0884-789-278 за потвърждение.

 

Възползвайте се от промоционалната цена за съставяне на холистична оздравителна програма и проследяваща консултация – 85 лв. вместо 115 лв. само на www.grifa.bg

 

След закупуване на ваучера, моля изпратете email на [email protected], за да запазите час за консултация. За въпроси и съдействие: 0884-789-278

 

Купи ваучер