Код на ваучер

Успешно заявихте ваучер, моля проверете си имейла!
 *Покажете Вашия уникален код на място или го използвайте при онлайн поръчка.

Затвори

За да продължите, трябва да се регистрирате или да влезете в профила си!

Затвори
Валидност на оферта

от 10.05.2021 до 31.05.2021

Настоящият пакет се състои от тренировъчна програма и разнообразни рецепти с продукти от първа необходимост, като към всяка от тях е изчислена калорийната стойност.

Тренировъчната програма се изготвя от квалифициран екип, като основната функция на режимът е да бъде изпълняван в домашни условия.

Програмата се състои от 4 седмици, в които са включени тренировки (3 пъти в седмицата) с прогресивно натоварване, които могат да се изпълняват у дома, навън, в двора или където намерите място. 

Те могат да бъдат изпълнявани с гирички, ластици и собствено тегло.

 

Рецептите са изготвени от кулинарния блогър на www.grifa.bg – в тях са включени нискокалорични и здравословни предложения за закуска, обяд, вечеря, гарнитури и няколко десерта. Общият брой на рецептите е 30.

 

Тренировъчната програмата е изготвена от квалифициран екип, като основната функция на режимът е да бъде изпълняван в домашни условия.

Зад екипа стоят сертифицирани фитнес инструктори от Национална спортна академия „Васил Левски“ и Българска федерация по културизъм и фитнес. Повече от 12 години са специализирани в диетичното и спортно хранене, тренировки и суплементация.

За този период са работили с повече от 5000 клиента и постигат успеваемост над 90%.

 

Вземете 4 седмици тренировки у дома + нискокалорични рецепти от нашия кулинарен блогър за 39 лв вместо 79 лв!

 

Ако имате нужда повече информация, моля свържете се с нас на тел: 0893 037 629 или на [email protected]

 

 

Офертата е изтекла!