Код на ваучер

Успешно заявихте ваучер, моля проверете си имейла!
 *Покажете Вашия уникален код на място или го използвайте при онлайн поръчка.

Затвори

За да продължите, трябва да влезете в профила си!

Затвори
Валидност на оферта

от 30.04.2020 до 24.05.2020

Кирил Танев е сертифициран фитнес инструктор от Национална спортна академия „Васил Левски“ и Българска федерация по културизъм и фитнес.

От 12 години се специализира в диетичното и спортно хранене, тренировки и суплементация. За този период е работил с над 3000 клиента, с които постига успеваемост над 90% !

Много дами желаят да постигнат добра форма, имат мотивация, но нямат ВРЕМЕ – нямат време да стигнат до фитнеса и това ги отказва.

Затова програмата от 12 седмици (3 етапа по 4 седмици) от тренировки с прогресивно натоварване могат да се изпълняват у дома, навън, в двора или където намерите място. Те включват упражнения с гирички, ластици и собственото тяло.

Често този тип тренировки се подценяват и това е голяма грешка, защото ако се изпълняват правилно по схемата, те са високоефективни, натоварват цялото тяло от различни ъгли и по нищо не отстъпват на една добра тренирвка във фитнес залата!

От вас се изисква само: да го спазвате точно, да имате търпение и неусетно за 3 месеца ще видите как вашето тяло се трансформира!

Програмата претърпява много промени през годините, като целта е да става все по-добра и все по-работеща. 

Самата програма включва тренировки за горна и долна част и кардио. Упражненията са съпроводени от видео клипчета с правилното им изпълнение, посочени са брой серии, брой повторения и продължителност на почивките!

Вече над 500 момичета тренират по тази схема и постигат страхотни резултати!

 

Възползайте се от актуалната промоционална оферта 12 седмици тренировки у дома за 39 лв, вместо 79 лв!

Офертата е изтекла!